MISSING YOU/JOHANA<3

Hej gumman, som du kanske har märkt idag på mig så är jag väldigt nervös inför nationella proven jag fick verkligen en klump i magen när lärarna berättade att de är redan NÄSTA VECKA!
Det känns som om jag inte kommer klara de, och vi ska ha de proven i svenska och de är de ämnet jag vill höja mina betyg, jag hoppas du är med mig då, shiit känns som om jag typ ska göra nåt jätte speciellt..
Men för mig är de de, för jag känner verkligen så inför skolan eftersom snart ska vi börja på gymnasiet önskade bara att du fick vara med om de:/Men nu ska vi inte prata om skolan (den är ju tråkig)

Som du redan vet så saknar jag dig av hela mitt hjärta och min själ, och jag har tänkt på dig väldigt mycket på den senaste tiden, minnen med dig har kommit upp varje gång jag är själv och då märker jag att jag verkligen börjar le:(
För även fast du inte finns här brevid mig så i mina tankar gör du mig fortfarande hel och du får mig på bättre humör, de räcker med att bara kolla på ett foto så börjar jag att le och ibland kan jag skratta lite för mig själv<3 Men de är väl så de ska vara man ska försöka vara glad så mycket man kan..Fast mycket gladare hade jag blivit om du hade varit här:/<3
Jag saknar verkligen dig om de är nåt jag saknar mest så är de dina kramar, jag vill verkligen krama om dig så hårt och länge..
åh fan nu börjar tårarna komma Denise jag lovar att skriva så fort jag kan men nu klarar jag inte mer<3<3<3<3

JAG ÄLSKAR DIIIG MEEEEST!<3

Hej min sessa /Kim

Det var ett tag sen som jag skrev till dig överhuvudtagen, förlåt. Hoppas att allt är bra där uppe. Vi saknar dig fortfarande så otroligt mycket, det går inte att beskriva. En del av kroppen är fortfarande tom sedan du försvann, och den delan kommer aldrig kunna bli igenfylld. Alla kämpar så gott vi kan, i hopp om att en dag få träffa dig igen.
Du var verkligen den där personen som kunde göra alla glada, du kunde förvandla en hel grå dag, till en solig. Tänker tillbaka på en del minnen, till exempel när du och Anso var hemma hos mig. Vi stod och prövade jeans i timmar och alla tre tyckte att vi var skit snygga. Då gick vi 6an.
Jag minns även sista gången som jag såg dig, sista blicken, sista orden. Vi hade varit och badat med klassen, lilla smarta du hade ingen handuk med dig, så du frågade om du kunde låna min, jag svarade "ja" och då besvarade du med de där tre underbara orden, "jag älskar dig". Jag minns det så väl, du satt där på klippan, invirad i min blåa handduk med en flodhäst och en fågel på. Det är ett sånt minne som jag kommer bära med mig resten utav livet.
Du var och är fortfarande underbar. Jag kan se ditt stora fina leende hela tiden, när du rynkar lite med näsan. hihi.
Vi hörs snart igen.
Jag älskar dig

ps, tack för det där med Chris Brown, vid bad alla till dig, och utan dig hade det aldrig gått..


Saknar dig gumman/ Jennifer<3<3

Hej gumman satt och tänkte på dig och vill bara skriva nånting för att må lite bättre. jag saknar dig så otroligt asså. de finns inte ord till att beskriva <3 fattar inte hur man kan leva så här utan dig :( tänker på dig varje dag på alla minnen med dig och alla ord och meningar som du sa. vet inte vad mer man kan göra än att bara minnas, jag vill göra saker som är omöjligt men jag sa ju omöjligt så hur fan ska de gå?  tankar om dig i mitt huvud nästan hela tiden. vill bara känna en STOR kram ifrån dig och när jag gör de en vacker dag så kommer mitt hjärta att vara befriat ifån denna största smärtan av alla : saknaden.. men de är ett bra tag kvar innan de kommer att hända så jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig sålänge :/ men nu kan jag inte skriva mer. får inte ut mer ord gumman, men du får ha de så bra <3<3 ÄLSKAR DIG DENISE! du är underbar..


Jag vill bara säga till alla andra mina vänner som har skrivit, jätte fina inlägg allihopa. helt underbart att alla bryr sig så mkt om våran Denise. jag älskar er alla! <3 // Jennifer


Lördag!

Hej gumman. Igår var jag, Natta, Kim och Alex på Chris Brown konsert och vi fick gå upp på scen och dansa med honom. Skälet till att vi fick det var att alla vi fyra bad till dig gumman och jag började gråta för att inte du vra där med oss. Men du gjorde så vi fick gå upp Denise. Jag älskar dig så mycket stumpan. Jag vet att du var med oss i går kväll/natt.

Puss

saknaden är enorm<3<3<3//Duggin

Gumman de finns inte ord för att beskriva hur saknad du är, att varje dag få leva utan dig de går bara inte, men tydligen så gör de det, av en hemsk orsak är jag tvungen att leva vidare utan dig vid min sida att försöka jämt ha leende på läpparna att alltid försöka tänka glada minnen och självklart är du ett av dom gladaste minnen jag har!
Du är de minnet jag alltid kommer ha kvar och de kan ingen ändra på för du va nej du ÄR min bästa vän och de kommer aldrig att ändras..<3
de är fem ord som jag verkligen beundrar och för mig är dom hel sanna:
                        "kärleken är starkare än döden"¨
dom orden är verkligen sanna och jag tror på de för min kärlek till dig de går verkligen inte att beskriva varken med bilder eller ord men självklart så när jag säger eller skriver jag älskar dig så menare jag så mycket mer, för mig betyder dom orden mycket mer än att jag bara älskar dig de betyder hur fiiin och underbar person du va och hur du har gjort en stor inverkan i mitt liv som jag glädjs utav på många olika sätt<3<3
Det ända jag vill just nu är att du kommer tillbaks så jag får krama om min älskling och prata livet tillsammans bara du och jag<3
Du är min lilla skyddsängel gumman, för jag vet att du är där för mig de har jag märkt många gånger!
jag måste nog avsluta detta skrivande innan tårarna sprutar:/
Gumman jag kommer skriva så mycket jag kan till dig, du betýder mest<3

VILA I FRID DENISE REBECCA LUCIA BORG!<3

En dröm! charlie...

Denna text går ut till dig, så du ska veta hur mycket du betyder för mig.

Enda sen den första dagen jag såg dig har jag varit djupt förälskad av dig, i flera år har jag försökt förklara att jag vill ha dig, du är den enda för mig, du är en underbar tjej!
Att bara ha dig tillbaks skulle ge mig en underbar lycka, men jag vet att allt detta skrivande inte är till någon nytta.
Du är allt jag vill ha, vad som än händer ska du veta att jag drömmer om att få dig tillbaka.

Allt det här handlar om en dröm, som kommer tillbaks varje gång jag går till sömns, jo den handlar om just dig, du måste komma tillbaks för att hjälpa mig, du är den enda jag älskar och du är en helt underbar tjej.
Men jag vill åtminstone säga tack för tiden, jag vet att vi kommer ses snart igen, kanske inte vid livet.

Ingen har någonsin funnits här för mig, inte på så sätt som du, men jag fanns också här för dig, det vet du, men titta på detta nu, jag saknar alla stunder jag hade med dig.
Med tanken av dig förlorad har jag gråtit mig genom nätter, skulle det bli bättre om jag börjar knapra tabletter?
Denna går ut till dig Denise Borg, du ska veta att du ligger i mitt hjärta, fullt kärlek, men ändå sorg.

Hej

Ville bara säga att för dom som försökte logga in på didis blogg igår, det går att logga in nu, det  var bara ett litet fel.

Hej Denise gumman<3
Snart ska jag till skolan men vet du vad jag ska göra ikväll? Jag ska på Chris Brown konsert (jätteglad) det ska bli så kul. Jag tror säkert att du hade viljat följa med om du fanns nu gums. Men jag hoppas du har det bra där uppe, du har hälsat till min farmor va? och min farfar. Jag kan tänka mig dig leka med Curre hela dagarana eller så har du fest varje dag, hehh. jag hoppas du har det bra gumman, för jag vill inte ha det bra om inte du har det stumpan<3 Men du, jag ska snart åka till skolan och jag har inte klätt på mig så jag måste dra nu, men du ska veta att jag alltid kommer älska dig och jag kan lova att jag är ingen sån som säger "jag svär på didi" för jag tycker det är det värstaste man kan göra, det är så fittigt asså. ville bara säga det, jag lever för dig.

Love from Anso

Jennifer //

Saknar dig så grymt gumman, livet är inte till lika mkt stor glädje nu när inte du är här :/ tänk bara på allt kul alla vi i tungelsta skulle ha haft om du fortfarande fanns med oss :( vet inte riktigt vad jag ska säga förutom: att alla vi saknar dig!

Ingen av oss visste hur de skulle vara att mista en bra kompis.
Men nu när vi vet så känns alltannat bortglömt :( du betydde verkligen skit mkt för mig, och jag vet att alla andra vet de också. ingen knude tycka illa om lilla Denise :/  den som gjort kunde absolut inte ha känt dig. jag vet att jag pratar för alla när jag säger att vi saknar dig och du va en underbar kompis. vi älskar dig alla.!
DU ÄR GULD VÄRD DENISE! våran lilla ängel. 3 år snart har vi varit ifrån dig och de kommer att bli många mer år, lika bra att man biter ihop tills vi äntligen träffas igen, Jag längtar!


Och tack Ansofie för att du har skapat den här bloggen.<3 här kan alla läsa minnen och vad alla känner du är helt underbar!
pussar och kramar / Jennifer <3<3<3


//Anso

Hej gumman!
Jag saknar dig så enormt mycket. Jag skaffade denna blogg för att nästan alla ska kunna skriva till dig Denise. Jag vet ju hur mycket alla saknar dig, om du bara kunde komma tillbaka så kunde vi leka att det här aldrig har hänt. Du är och förblir min bästavän det vet du. Du var det bästa jag hade i mitt liv men jag sa det aldrig till dig ansikte mot ansikte men nu vet du att jag älskade dig mest. Du var alltid där när man behövde dig, jag hade klart roligast med dig och jag hoppas du kände samma sak lite ilf.

Älskar dig <3

En liten grej som tog mig en 5 minuter att skriva bara, / charlie.

Ord för ord försöker jag förklara så gott jag kan, men hur jag än försöker så återkopplas jag alltid till han, så denna text går ut till dig, nu ska du allt få veta på vilket sätt du har förstört för mig.
Tänk alla gånger jag ärligt tänkt att ta mitt liv, nu när jag berättar kanske du inser att jag faktiskt mår skit!
Tänk dig se alla människors liv i tungelsta rasa, nu efter att alla lärt sig ordet hata!
Japp, det är just dig vi hatar, nu försöker jag få fram det jag vill ha sagt genom rapp.
På grund av dig är jag inte riktigt det tonåring jag sett fram emot att vara, nej, för du tog henne ifrån mig!
Min bästa vän som jag såg fram emot att göra allt med, men se, se nu hur du fick det att bli, på grund av dig har jag sen dess bara mått skit!
Se nu vad du gjort din äckliga lilla fitta! Nu är allt jag kan göra att sitta här och titta, det finns inget annat jag kan göra, och jag är trött på att höra, vad alla har att säga mig, det här har hänt enbart tack vare dig! allt jag kan göra är att sitta och titta vid graven, och bara få vänta på alla dessa svaren.

Dag 1

Hej hej!
detta är den nya blogg som jag har gjort för att skriva om mina känslor och om Denise plus mycket mer. Det kommer bli mer som en dagbok eftersom att jag kommer skriva till henne eller hur jag nu ska säga, men ni kommer förstå hur jag menar.  Men jag ska berätta för er vem Denise är. För snart tre år sen försvann min bästa vän Denise som bara blev 12 år. Hon blev mördad av sin låtsas pappa, Kenny. Just nu vill jag inte gå in för mycket på vad som hände, men det blev inte som alla hade tänkt sig i alla fall. Vi har känt varandra i 12 år ungefär och vi har alltid varit bästa vänner. Vi hade verkligen jättekul tillsammans, vi var ungefär varje dag och hade det underbart. Men i mellanstadiet så började vi glida ifrån varandra. Hon var med Nathalie för för mesta och jag kom inte riktigt ihåg vem jag var med, Kim tror jag.
Men det sista jag sa till henne var typ: Puss puss, jag sa inte att jag älska henne, men det hoppas jag hon vet att jag gör. Jag träffa henne samma kväll i tungelsta och sa typ hej då, det kommer jag ihåg, inge mer=/
Hur jag fick veta det, ja det var lill Mackan som ringde mig och bad mig att titta på nyheterna, han ringde vid 10 i 8 för jag tittade på 9 nyheterna med Sale o Danne. Jag trodde såklart att det inte var sant, men fyfan. Det är den hemskaste dagen i hela mitt liv och det kommer ingen kunna ändra på=/ Jag trodde inte jag skulle orka att leva utan henne, men nu har det gått snart 3 år så jag kommer klara det för jag vet att hon finns i mitt hjärta<3 För varje dag som går vet jag att det är något som fattas men jag vet att hon alltid är med mig, vad jag än gör.
Ni ska få lite bilder på min ängel Denise:
     
Klicka för större bild.

Puss Anso


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0